Zašto neke žene pristaju na aferu tek nakon rođenja djece – Žena želi nježnost, čak i kad ostari

Život je nepredvidljiv i može se dogoditi da se emocije u vašoj vezi ohlade. Iako ste posvećeni porodici i dijete vam znači sve na svijetu, ipak ne želite zaboraviti sebe i one strastvene noći koje sa svojim supružnikom više ne doživljavate.

Romantične večere, maženje u dvoje, dugi razgovori… to je nešto za čim mnoge žene žude a što je postalo samo prošlost u njihovoj vezi. Vi to želite i dalje a on vam to ne pruža. Dovoljno je da se jedan drugi muškarac zainteresuje za vas da biste pristali na zabranjenu vezu sa njm.
Ovaj scenario je veoma učestala pojava u stvarnom životu. Ako u vezi nedostaju ti sitni, ali toliko važni trenuci, ako je žudnja za nježnošću sve veća i ako se žena osjeća usamljeno – tada često dolazi do toga da jedna supruga i majka pristaje na aferu.

 

Ako želite znati šta je to što odaje jednu ženu da vara muškarca obratite pažnju na sljedeće stvari. Sa telefonom i do toaleta: Prije nekoliko mjeseci njen telefon ležao je po cijelom stanu i često nije ni znala gdje se nalazi. Sada primijetite da ga stalno nosi sa sobom, čak ga nosi sa sobom u toalet kad se ide istuširati.
Osim toga, zvono na telefonu joj je često isključeno ili utišano. Sve više kupuje novu garderobu i atraktivan donji veš. Neke žene troše mnogo novca na donje rublje. Ako je to nešto što su odvijek radile i u čemu uživaju to je sasvim u redu.
Ali ako vaša draga nikada nije pretjerivala u kupovini, a sada ste primijetili da odjednom ima dosta novih komada atraktivnog donjeg rublja, to je znak za uzbunu. I što je najsumnjivije to su sve zavodljivi komadi koje vi ni ne vidite često na njoj.
Sve više se brine o sebi a sve manje o porodici: Nekada je prvo ustajala da nahrani djecu ili uradi nešto u kući, a sada se prvo istušira, nalicka ili našminka… moguće je da to čini kako bi sebe usrećila ali isto tako je moguće da to čini kako bi nekoga zadivila.
Pitate se gdje je nestala ta brižna mama koja je nakon posla požurila u vrtić po dijete, a zatim kući da svima pripremi ukusan ručak? Možda ste baš vi, njen muškarac, razlog zašto je sada potpuno drugačija osoba. Žena je željna ljubavi i tražiće načina da je dobije, ne zaboravite to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.