ZAMOLITE svog ANĐELA ČUVARA za POMOĆ na OVAJ NAČIN – ISPUNIĆE Vam svaku ŽELJU

ZAMOLITE svog ANĐELA ČUVARA za POMOĆ na OVAJ NAČIN – ISPUNIĆE Vam svaku ŽELJU. Uspostavite VEZU SA ANĐELIMA i primite poruke SREĆE, LJUBAVI i POMOĆ u tekim trenucima – 7 načina za to! Anđeli su u svakom trenutku u našoj blizini. Daju nam do znanja koja naša djela su ispravna, a koja ipak nisu. Stoga je jako važno da uspostavite vezu sa njima i primite poruke sreće i ljubavi.  U nastavku pročitajte koji su načini za to.

OČISTITE LIČNI PROSTOR

Jako je važno da oko sebe nemate negativne i loše energije. Kako bi mogli uspostaviti dobru vezu sa anđelima, treba da budete optimista. Prostor oko Vas je jako važan jer je to prostor u kojem najviše vremena provodite. Zato, ukoliko želite da primite poruke sreće i ljubavi, potrebno je da oslobodite prostor za to. ZAMOLITE ga da Vam bude tu kada Vam je najpotrebniji.


ODREDITE TEŽNJU

Razmislite o tome koliko je jaka Vaša želja da dobijete sreću, ljubav ili pomoć od anđela. Samo dovoljno jaka snaga i volja ispunjava sve težnje. Pronađite neko tiho mjesto, isključite se od svijeta i odredite svoje težnje. ZAMOLITE prvo svoje srce da misli pozitivno…

MISLITE POZITIVNO

Dobre stvari dolaze u nečiji život onda kada imamo pozitivne misli. Samim tim, mislite pozitivno i pozitivne stvari u ljubavi, prijateljstvu i uopšte, doćiće u Vaš život. Pokažite mu svoje srce i dobre misli i ZAMOLITE da ih sasluša.


POBJEDITE STRAHOVE

Jako je važno da nemate strahove i da ste sigurni u sve što želite. Onda kada pobjedite strahove i steknete samopouzdanje, možete sve uraditi. Tada stičete povezanost sa anđelima i kao nagradu ljubav i svu sreću ovoga svijeta. Kada to uspijete tek onda možete da ZAMOLITE za pomoć.

ZATRAŽITE POVEZANOST

Skoncentrišite se dobro i potrudite se da doprete do anđela sa željom da se povežete. Njihova povezanost je nešto što Vam je zaista potrebno u životu. ZAMOLITE da Vas sasluša i saslušajte i Vi njega.


RAZUMITE I SLUŠAJTE

Slušajte kakve odgovore anđeli daju na Vaša pitanja. Kada dovoljno dobro slušate, moćićete razumjeti poruke koje Vam se upućuju. To će Vam itekako pomoći u životu i u onome što želite uraditi. Tek onda ZAMOLITE da Vam pomognu.


IDITE U PRONALAZAK SREĆE I LJUBAVI

Ukoliko se nađete u situaciji u kojoj ne možete pronaći mir, ZAMOLITE za pomoć kod anđela. Zapamtite da su to bića koja Vas prate kroz život i uvijek su tu za Vas. Stoga, ZAMOLITE za pomoć od njih da Vas izvedu na pravi put sreće i ljubavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.