Velika je razlika između djevojke i žene: Djevojke žele pažnju, žene žele poštovanje

Kada ste mladi mislite da su žena i djevojka ista stvar, da su to samo dvije riječi koje označavaju osobu ženskog pola i da je jedina razlika između njih bračni status i godine.

Kasnije shvatite da to nisu samo sinonimu i da ne možete ženu i djevojku da tretirate jednako. Postoji velika razlika između žene i djevojke. Žene žive drugačiji život, ono će na drugačiji način da se ophode prema vama ali će i od vas zahtjevati da se i vi prema njim ponašate drugačije.

Odrastao muškarac će uvijek prije da izabere da bude u vezi sa ženom koja zna šta želi od života i ne boji se to da ostvari. Postoji velika razlika između zabavljanja sa ženom i zabavljanja sa djevojkom, djevojke žele pažnju a žene žele poštovanje. Djevojke će da traže pažnju i da učine sve da je i dobiju.

Ona će da prihvati male muške igrice i dopustiće muškarcu da odlazi od nje i da joj se vraća jer misli da na taj naći dobija svu moguću pažnju. Djevojčice se boje odbijanja i zbog toga su spremne da učine i stvari koje ne žele samo da bi zadržale muškarca u svojoj blizini. Ona misli da njen život nema smisla bez muškarca u njemu i ne može da zamisli da bude sama.

Ona ima dovoljno samopouzdanja i konstantno će da se mijenja samo da bi zadržala muškarca u svojoj blizini, uradiće sve da zadrži njegovu pažnju i to će često da pomiješa sa ljubavlju. Sa druge strane žena zahtijeva mnogo više. Ona zna šta znači prava ljubav i da ako je neko voli treba prije svega da je poštuje. One se neće plašiti da vam kaže šta očekuje od vas, ona zna šta želi i koliko zaslužuje.

Za nju je poštovanje mnogo više od praznih riječi i kada zahtjeva od vas poštova nje to ne znači da treba da je poštujete kao ženu već kao zivo biće. Nikada neće dozvoliti da se loše odnosite prema njoj i da manipulišete njenim osjećanjima i kada vidi da nemate dobre namjere ona će samo da se okrene i ode.

Nikada neće da se mijenja da bi zadobila pažnju nekog muškarca, ne boji se da bude sama zna koliko vrijedi i nikada neće pristati da bude sa nekim ko je ne cijeni. Uložiće velike napore u vezi ali će i od muškarca da očekuje isto. Nikada neće pristati ni oprostiti nevjeru jer zna koliko vrijedi i nikada neće dozvoliti muškarcu da umanjuje njenu vrijednost.

Takva žena ne očekuje od muškarca da joj konstantno nude zahvalan, ali očekuje od njega da sve što ona radi za njega i za njihovu vezu. Možda će vam se činiti da je veza sa ženom izazovna i zahtjevna, ali iako ona zahtjeva mnogo vjerujte ona je vrijedna toga i ona će da vam vrati mnogo više.

Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.