U 5 minuta sam shvatila da nije ozbiljan – Dovoljne su 4 stvari da vidite prave namjere muškarca

Svaka žena koja započne vezu sa muškarcem želi znati da li je ozbiljan i kakve su njegove namjere.

Prilično je lako shvatiti da li muškarac ima ozbiljene namjere ili samo želi da se zabavi. Postoje neki jednostavni načini koji vam to mogu otkriti u svega 5 minuta. 1. Ako muškarac na prvom spoju govori kako ste vi prava osoba za njega, nemojte mu vjerovati.
Koliko god da se sviđate muškarcu, ako on ima ozbiljne namjere neće vas obasipati komplimentima i izjavljivati vam svoju ljubav na prvom sastanku. Muškarac koji ima ozbiljne namjere prema vama će prvo željeti biti siguran u svoja osjećanja prije nego ih podijeli sa vama.
2. Druga situacija na koju bi trebali obratiti pažnju je kada muškarac počne razgovarati o svojoj bivšoj. Kada muškarac započne razgovor o svojoj bivšoj to bi mogao biti znak da je nije u potpunosti prebolio. Možda se nisu razišli na dobar nači pa joj on nešto zamjera ili još uvijek živi u nadi da će se pomiriti sa njom.
3. Kada muškarac govori o svojim problemima kao što su ozbiljni porodični problemi ili dugovi, to može pokazati da nije dovoljno zreo da bi se suočio sa svojim problemima sam pa mu je potrebna vaša podrška. Ovaj muškarac samo traži trenutni spas od problema i nema namjeru sa vama graditi ozbiljnu vezu.
Ako vaš saputnik podijeli detalje o svom prošlom danu, u kojem je bilo neugodnih trenutaka, poput svađe sa šefom ili manjeg kvara na automobilu, samo želi podijeliti svoja osjećanja sa vama. On ne traži vaše učešće i podršku, jer je u stanju riješiti ove probleme sam, bez vaše pomoći.
4. Postoji još jedna situacija kada muškarac ne pokazuje interes za vas kao za ženu. Ne zanimaju ga osjećanja koja proživljavate, on ima samo jedan cilj, da se zabavi. Takvi muškarci su jako ljubazni i prijatni, međutim, čim dobije ono što želi on prelazi na drugu žrtvu.
U redu je ako želite imati prolaznu avanturu, ali ako tražite ozbiljnu vezu tada trebate tražiti muškarca koji to isto želi.
Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.