Stara ljubav zaborava nema: KOJIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA STIŽE POMIRENJE SA BIVOM LJUBAVI?

Da li često razmišljate o bivšim ljubavima? Iako ste pomislili da je neka romansa iza vas, ona se u narednim mjesecima do kraja 2021. godine može iznenada pojaviti i ponovo pokrenuti rolerkoster emocija. Prošlu ljubav nije tako lako zaboraviti, a sada se čak može i ponovo roditi iz pepela.

Ovo će vas prvo izbaciti iz ravnoteže, a zatim vam ponuditi izbor. Do kraja godine ovako teška ljubavna situacija očekuje predstavnike nekoliko horoskopskih znakova, pa vam savJetujemo da provJerite da li ste jedan od njih.

Ovan
Prošlost će vas podsjećati na vas same. U ovom slučaju, upotreba stare fraze „zbogom prošlosti“ je neprikladna, jer stiže karma. Nekadašnja ljubav može ponovo da se poveže sa vama do kraja 2021. godine. Moguć je iznenadan poziv koji će probuditi leptiriće u stomaku. Postoji velika vjerovatnoća pomirenja, kao i početka ozbiljne veze. Najvažnije je da u ovom periodu znate kako da ne ponovite greške iz odnosa koji ste imali u prošlosti.

Blizanci
Blizanci takođe uče o sebi preko moći sudbine i karme. Rođeni pod ovim znakom doživjeće teške događaje, koji im neće dozvoliti da izbjegnu susret sa duhovima prošlosti. Očekuje se da će neko ko dugo pati od usamljenosti stvoriti snažnu i stabilnu vezu. A oni koji već imaju emotivan odnos sa drugom osobom moraće da preispitaju sebe koliko su zadovoljni. Moguće je da ćete slučajno sresti ili se povezati sa osobom koju dugo niste vidjeli, ali prema kojoj još uvijek gajite osjećanja.

Rak
U životu Rakova nije sve tako glatko. Situacija u vašem domu i ljubavi definitivno vas u narednom periodu stavlja na test, a dodatni pritisak čeka vas i na poslu. Smirenost, strpljenje, istrajnost i odlučnost pomoći će vam da riješite svoje emocionalne probleme. Mnogi Rakjovi neće moći da se izbore sa duhovima prošlosti, pa je vjerovatno da će vam srce osvojiti stara ljubav. Vodiće vas strast i želja, ali razmislite koliki rizik preuzimate na sebe. Rakovi koji godinu dana nisu mogli da pronađu svoju ljubav dobiće još jednu priliku krajem godine. Iskoristite to! (Naj portal)

Leave a Reply

Your email address will not be published.