ŠTA POKREĆE vaš horoskopski znak: Rakovima su OSJEĆANJA najvažnija; Lavove gura jaka VOLJA…

Horoskopski znak određuje položaj Sunca u trenutku vašeg rođenja.

Sa snažnim uticajem na vašu ličnost, karakter i emocije, vaš znak je moćno oruđe za razumevanje sebe i svojih odnosa.Ovo su životni principi svakog horoskopskog znaka.

OVAN: Kod pripadnika ovog znaka nema skrivanja. Njihovo ponašanje i reči su istinski odraz njihove ličnosti i vrlo retko će pokušati da slažu o tome kako se osećaju. Kome to odgovara – super, a kome ne – još bolje, Ovnovi na njih neće trošiti svoje vreme.

BIK: Pripadnici ovog znaka cene ono što su u životu stekli, od odnosa i zadovoljstva do materijalnih stvari. Veruju kako iza svega toga stoji trud i rad, i to je ono što ih definiše. Ne fokusiraju se na površne stvari, već za one za koje se treba pomučiti i upravo zbog toga ih drže blizu sebe i ne žele da ih puste.

BLIZANCI: Pripadnici ovog znaka imaju neopisivu želju za znanjem i informacijama svih vrsta. Njihov mozak je uvek u akciji. Važno im je kakvi su stavovi ljudi koji ih okružuju i po tome ih biraju, a duboko cene sve ono što im donosi nova iskustva.

RAK: Život za pripadnike ovog znaka sastavljen je dobrim delom od osećanja. Njih ne ispunjavaju materijalne stvari i poslovna dostignuća. Iako žele i njih bez ispunjenog odnosa sve im gubi svoj smisao. Cene osećanja više nego bilo šta drugo.

LAV: Lavove definiše njihova neverovatna pokretačka snaga. Imaju neverovatnu volju i uvek su spremni da je usmere ka ostvarenju ciljeva. Njihova snaga volje je neverovatna, baš zbog toga što su fokusirani da ostvare to što su naumili. Ostvarenje želja i ciljeva je njihov put do sreće, bilo da je reč o poslu ili privatnom životu.

DJEVICA: Device imaju jednu neverovatno jasnu sliku o onome šta se događa oko njih i odlični su u primećivanju detalja. To je istovremeno njihov najveći talenat, ali i pokretačka energija, žive da analiziraju, kalkulišu, planiraju… Važno im je da u svemu pronađu neki smisao, čak i ako se čini da on ne postoji.

VAGA: Pripadnici ovog znaka u životu najviše cene stabilnost i duhovni mir. To ne znači da ne vole izazove, već pre da uživaju u rešavanju komplikovanih situacija i pomaganju ljudima, kroz šta dobijaju osećaj da su važni i korisni.

ŠKORPIJA: Škorpije karakteriše njihova strastvena i intenzivna priroda koja se krije iza stroge spoljašnosti. Ako nešto žele, oni će to i dobiti i to što je pre moguće. Njihova volja je intenzivnija nego kod drugih znakova Zodijaka i to je ono što ih pokreće da slede svoje srce i nagone.

STRIJELAC: Pripadnici ovog znaka su optimistini i znatiželjni. Vole da otkrivaju nove stvari, prostor, ljude. Imaju širok pogled na svet i uvek ih vuče učenje novih stvari, a spremni su i da svoja iskustva podele i sa drugima.

JARAC: Pripadnici ovog znaka smisao života pronalaze u praktičnim stvarima pa tako u svakom odnosu i stvari vide sredstvo kojim se približavaju sreći. Vole rad i trud jer ne veruju u to da sreća dolazi sama od sebe.

VODOLIJA: Pripadnici ovog znaka su prilično fokusirani na znanje i to je ono što najviše cene, a više od svega vole snalažljivost. Veruju da čovek vredi onoliko koliko je sposoban da napravi u životu. Ne vole da posao ostave na pola, kao što ne vole ni površne ljude.

RIBE: Pripadnici ovog znaka su veliki idealisti i sanjari. Dopuštaju da ih u životu vodi intuicija i time definišu svoj unutrašnji mir.

Izvor: 24sata.hr, prenosi prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.