Psihologija srećnih odnosa: Nikada nećete biti dovoljno dobri za onog ko nije zaljubljen u vas

Možete se truditi da osvojite nekoga, ali ako ta osoba nije istinski zaljubljena u vas uzalud vam trud.

Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko vas ne cijeni. Neko ko ne shvata vrijednost koju mu dodajete i ne primjeti ljubav koju mu želite pružiti. Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko ne želi uložiti vrijeme i trud u vašu vezu.

Nikad nećete biti dovoljno dobri za neodlučnu osobu. Za nekoga ko nije siguran u vas. Za nekoga ko vas upoređuje sa drugima i želi vas promijeniti. Neko ko traži kratkotrajnu vezu ili nekoga s kim možete provoditi vrijeme kada njemu to odgovara.

 

Nikad nećete biti dovoljno dobri za tipa bez ozbiljnih namjera. Za nekoga ko ne vidi vašu zajedničku budućnost. Uvijek ćete biti nedovoljno dobri za nekoga ko još nije shvatio svoja osjećanja, za nekoga ko se zaustavi na bilo kojoj prepreci na putu.
Neko ko vas nikad ne stavlja na prvo mjesto zbog toliko drugih “važnijih” stvari. Neko ko ne razume jezik vaše ljubavi. Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko zaboravi na vaše želje. Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko nije dovoljno jak da vas osvoji, za nekoga ko uvijek sumnja u svoj izbor.

 

Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko ne zna voljeti iskreno, strastveno i s nepokolebljivim uvjerenjem da ste dostojni svakog trenutka provedenog sa vama.  Zaslužujete nekoga ko je siguran u svoj izbor. Nekoga ko će vašoj vezi pružiti pravu priliku.
Neko ko se želi brinuti o vama i biti uz vas uvijek. Nekoga ko će biti vijeran svakom vašem obećanju. Nikad nećete biti dovoljno dobri za nekoga ko ne želi voljeti. Zaslužujete osobu koja vas se ne može zasititi.

Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.