Muškarce nerviraju preopširni odgovori: 7 poruka koje ne žele dobiti a žene ih često šalju

U ljubavnim vezama najbitnije je da su postavljena pravila od samog početka koja se moraju poštovati.
Jedna od najčešćih zabluda o vezama je da žena svom dečku treba reći apsolutno sve, a on to mora “progutati” kao slatkiš. Iskustvo nam govori da to nije slučaj. Ljubavni odnosi su potpuno drugačiji. Niko ne mora da trpi ništa i niko nema pravo da vrijeđa ikoga.
Kada je u pitanju prepiska, muškarci imaju svoj prag preko kojeg ne prelaze. Ovo su najvažnije stvari koje bi trebali izbjegavati u prepiskama sa svojim muškarcem. 1. Previše vulgarne riječi. 2. Političke ili vjerske stvari koje nisu u skladu s vašim uvjerenjima.
3. Glupe rečenice i preopširni odgovori. 4. Vaši neki smješni fazoni koje on ne razumije. A ovo su poruke koje nikako ne bi trebali napisati svom muškarcu u ovakvom kontekstu: 1. Podsjećaš me na mog bivšeg! Momci zaista ne žele da čuju za tvoje bivše.
Bio dobar ili loš vaš bivši, vaš sadašnji dečko će misliti da i dalje gajite osjećanja prema njemu ako ga često spominjete. 2. Zasto mi jos nisi odgovorio??? Ovo će ga zaista uplašiti. 3. Ti si pravi idot. Bez obzira koliko ste ljuti ne vrijeđajte ga.
4. Šta radiš kad ne odgovaraš? 5. Kako ja uvijek imam vremena tebi da odgovorim? Shvatite da nisu svi ljudi u mogućnosti da odgovre odmah istog trenutka. 6. Eee. Jesi tu? Htjela sam te pitati nešto. Šta radiš? Gdje si? Jesi tu? Juhuuuu. Halooo…
Vjerovatno i sami sad shvatate kako je iritantno pisati poruku za porukom a očigledno je da onaj kome pišete nije tu. 7. Kako je dobar ovaj frajer. Mnoge žene na ovaj način pokušaju izazvati ljubomoru u svom muškarcu ali to će samo probuditi ogorčenost. Vaš muškarac želi da misli da je vama najbolji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.