Mnogi muškarci žele 4 stvari, ali se ne usude tražiti ih – Misle da samo slabići traže ljubav i pažnju

Ne postoji osoba koja nema neki san i ne sanja o nečemu. Neko sanja o velikoj kući, neko da kupi novi auto, a neko sanja da pronađe dobru osobu sa kojom će provesti ostatak svog života.

Skoro svaki muškarac sanja o istoj stvari u vezi i žele pronaći ženu sa kojom će provesti ostatak života. Mnogi muškarci žele 4 stvari u vezi, ali se takođe mnogi od njih plaše priznati to i tražiti. Mnogi će radije pokazati nezadovoljstvo nego reći da im je potrebna ljubav i pažnja.
Pogledajmo koje su to stvari koje muškarci potajno žele u vezi. 1. Naklonost i briga; Ne postoji muškarac koji ne želi da se njegova žena brine o njemu i pokazuje mu ljubav i naklonost. Ne radi se samo o tome da mu žena skuva večeru i da bude ljubazna i pažljiva prema njemu.
Mnogi muškarci sanjaju o ženi koja će biti ljubazna i skromna i koja će ga voljeti i poštovati onako kako zaslužuje. U mnogim slučajevima muškarci će pokazati nezadovoljstvo, ali neće priznati da im ovo nedostaje. Muškarci takođe nisu uvijek spremni pohvaliti svoju ljepšu polovinu kada je pažljiva i nježna prema njemu već misle da se to podrazumjeva.
Nije da muškarci ne cijene kada se žena lijepo ponaša prema njima, ali nisu svi spremni pohvaliti ženu za to. 2. Žele da žena preuzme inicijativu; Mnogi muškarci vole kada je žena spremna prezueti inicijativu i napraviti prvi korak. Iako većina žena smatra da je muškarac taj koji bi uvijek trebao napraviti prvi korak i prezueti inicijativu, mnogi muškarci bi voljeli da žena to uradi umjesto njega.
3. Potvrda da sev radi kako treba; Mnogi muškarci se jako trude da njihova veza bude skladna, izbjegavaju svađe i trude se pronaći zajednički jezik sa ženom, ali često ne dobijaju potvrdu za svoj trud. Često se desi da se muškarac umori ako primjeti da se njegov trud ne cijeni i ako se uzima zdravo za gotovo.
Muškarcu su potrebne riječi podrške i motivacija da nastavi da se trudi da zadovolji potrebe žene. 4. Muškarcu je potrebna uzajamnost; Svaki muškarac želi da mu osjećanja budu uzvraćena i da budu obostrana. Kada primjeti da mu osjećanja i ljubav nisu uzvraćeni muškarac se povlači i gubi interesovanje za ženu.
Ni edan muškarac, isto kao i žene, neće biti sa nekim ko je nezahvalan i ko ne cijeni njega i ono što on čini za ženu. Muškarcu je potrebna ljubav jednako kao i ženi, samo to neće uvijek priznati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.