Kako žena može loše uticati na svog muškarca – Riječima ga čak može otjerati drugoj u naručje

Pogrešnim psihološkim igricama odgurujete muškarce od sebe. Kako žena može loše uticati na svog muškarca?

Ako žena u svom muškarcu vidi isključivo negativne kvalitete i loše osobine, to će ga učiniti takvim čak i ako zaista nije takav. Njegove loše osobine postaju sve više očigledne jer i sam počinje vjerovati u njih. Vjerujte, čak i uzornog porodičnog čovjeka loši komentari mogu promijeniti.
Ako žena ne poštuje muškarca, to dovodi do činjenice da ga svi oko njega počnu nepoštovati. To se događa na podsvjesnom nivou. Istu reakciju izaziva nepovjerenje. Čak i ako je muškarac pouzdan i odan, a žena mu ne vjeruje, tada i ljudi oko njega sumnjaju u njega.

 

Ako je žena stalno nezadovoljna svime, to se vrlo brzo širi na sve članove njene porodice. I onda sve krene naopako za samog čovjeka, uključujući i porodični život. Ako žena misli da bi mogla pronaći muškarca mnogo boljeg, partner to počinje osjećati.
Ovo ga može odgurnuti u izdaju, u potragu za ženom kojoj će odgovarati u svemu. Ako žena ne želi ugoditi svom muškarcu i ne pruža mu dovoljno ljubavi, to može dovesti do činjenice da partner počinje pokazivati ​​ovisnost o potvrdama drugih ljudi.
Ako žena zabrani muškarcu da se sastaje i provodi vrijeme s prijateljima, on počinje lagati. Ako je žena škrta na emocijama i skriva svoje osjećaje, tada joj partner počinje ograničavati pristup finansijama. Ako žena pokaže pretjeranu nezavisnost, muškarac počinje postajati previše neodgovoran.
Ako žena ne posluša muškarca i stalno se svađa s njim, on postaje neodgovoran. Ako je žena previše aktivna u svakom pogledu, muškarac postaje lijen. To je to, drage žene. Pokušajte imati samo pozitivan uticaj na svoje partnere. Vjerujte im, postupajte s njima nježno i s ljubavlju, ne ponižavajte ih u svemu i bićete sretni!

Leave a Reply

Your email address will not be published.