Doći će osoba koja će učiniti da zaboravite da vam je srce ikad bilo slomljeno – Kako je prepoznati

Teško je pokušati pokupiti sve dijelove slomljenog srca i boriti se sa svojim bolovima. Bez obzira koliko se trudili biti jaki, osjećate da gubite borbu. Jako je teško boriti se sa činjenicom da vas je izdala osoba za koju ste mislili da to nikad ne bi uradila.

Kada vam voljena osoba zabije nož u srce je nešto što čovjeka potpuno i zauvijek mijenja. Mijenja način na koji razmišljamo i ponašamo se, kako živimo i koliko se dajemo drugima. I to je u redu, promjene su normalne. Ne krivite sebe, jer dali ste svoje ranjivo srce osobi kojoj ste vjerovali da ga nikad neće slomiti.

Ljubav nikad ne smije biti greška, međutim, bila bi velika greška dopustiti tom groznom iskustvu da kontroliše vašu budućnost i da izgubite vjeru u istinsku ljubav. Oslobodite se tih okova jer ćete jednog dana upoznati muškarca i… 1. Pomoći će vam da sastavite polomljene dijelove srca! Prepoznaće vašu bol i osjetiće je kao svoju.
To je sva poenta da nekoga iskreno volite, dijelite svoju sreću i bol sa tom osobom. On će biti ljepilo da vaše srce zalijepi i njegova će ljubav biti lijek za vaše slomljeno srce. 2. Opet ćete se osjećati cjelovito! Vjerovatno je da nikada nećete biti isti, ali opet, osjećaćete se cjelovito i to je sasvim dovoljno.
On će ispuniti vašu prazninu u životu koja vam je nedostajala da se ponovo osjećate srećno. Voljećete ponovo i moći ćete se predati toj osobi, svakod dana će vas ohrabriti i motivisati da budete bolja osoba. 3. Potaknuće vas na najtežu stvar: oprostiti sebi! Nakon što nas je izdao neko koga smo istinski voljeli najteža je stvar oprostiti što smo im dopustili da nas toliko povrijede. Ohrabriće vas i pomoći će vam da sebi oprostite što ste voljeli pogrešnog čovjeka.
4. Prihvatiće sve vaše. Ludo se zaljubio u vas i prije nego li vas je upoznao, ali čak i nakon toga i dalje će vas voljeti isto. Upoznaće vas, vaše mane, vaše nesavršenosti i sve loše strane i neće promijeniti svoje mišljenje i osjećanja prema vama. U njegovim očima ćete biti najljepša, najinteligentnija, najjača i dobrodušna žena u životu.
 5. Tek tada ćete moći naučiti pravu definiciju ljubavi! Pokazaće vam šta znači biti voljen, iskreno i bezuslovno. Pokazaće vam pravu definiciju ljubavi i shvatićete da je ljubav u vašoj predhodnoj vezi potpuno nedostajala. 6. Za njega ćete uvijek biti dovoljni. Bićeš jedina žena u njegovom životu. Neće ga interesovati druge jer ste mu vi dovoljni i uvijek ćete biti.
Dobro zna kakvu ženu ima pored sebe i osjeća se beskrajno ponosan na to. Nikad neće rizikovati da te izgubi. 7. Ništa neće biti važnije od vaše ljubavi. Vaš poklon će biti daleko bolji nego što ste sanjali. Nećete dopustiti da vaša prošlost utiče na vašu sadašnjost i zato ćete poželjeti sve to ostaviti iza sebe.
 8. Sve će se vratiti na svoje mjesto. Shvatićete da vas muškarac koji vam je slomio srce nikad nije istinski volio. Bićete zahvalni Bogu što ga je uklonio iz vašeg života i očistio put istinskoj ljubavi. Budite strpljivi. Moramo proći kroz neke oluje u svom životu, ali znajte da poslije svake Oluje ponovo dolazi sunce!

Izvor: www.pult24.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.