Ako želite da vam muškarac bude vijeran ne dajte mu priliku da prevari – Mudra baka objašnjava

Većina prevara se dešava kada osoba ima previše slobode da radi šta poželi, obješnjava jedna baka na društvenim mrežama.

Mudra baka objašnjava kako da spriječite svog muškarca da zaluta kod drugih žena: “Prvo i osnovno pravilo jeste da navedete svog muškarca da smatra da ste žena koja je vrijedna njega. Morate mu dati povoda da vas voli, cijeni i poštuje.
To ćete postići tako što ćete biti žena koja drži do svog izgleda, žena koja drži do svog statusa i koja drži do svojih hobija. Da bi vas neko smatrao vrijednom osobom važno je da sami sebe smatrate vrijednima. Lažno samopouzdanje se lako prepozna.
Kada muškarac shvati da njegova žena ima veliku vrijednost, da je sjajna žena i sjajna supruga on neće poželjeti rizikovati da je prevari i izgubi. Takva žena može biti sigurna da će njen muškarac ostati pored nje. Ali takođe je veoma važno da mu ne dadnete priliku da vas prevari.
Šta to znači? To znači da izgradite određena pravila u svojoj vezi kojih bi se morali pridržavati. Na primjer, ako vaš muškarac želi da izlazi sa prijateljima sasvim je dovoljno da izađe do ponoći umjesto da ostaje ko zna gdje do jutarnjih časova.
Kao prvo, oženjen muškarac se ne bi trebao ponašati kao tinejdžer i oženjen muškarac nema šta raditi do jutarnjih časova po klubovima ili tuđim kućama. Njegova sreća je kod kuće. Dakle, postavite jasna pravila. Tako ćete ga lakše moći kontrolisati kuda se kreće.
Još jedna važna stvar jeste da razmislite prije nego što ga pustite na ljetovanje ili zimovanje sa prijateljima. Na takvim događajima se najčešće događaju prevare, ma koliko vijeran i dobar čovjek bio. Ako već želi negdje da putuje pođite sa njim. Tako je najsigurnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.