AKO ON radi ove stvari, zapravo, vi se nalazite u LAŽNOJ VEZI…

Šta je to lažna veza? Najjednostavnije rečeno, to je odnos koji nema budućnost.

To je veza u kojoj ostajete jer se bojite da budete sami ili ste ubeđeni da će se stvari ako dovoljno istrajete promijeniti na bolje. Mnogi od nas nisu ni svjesni toga da se nalaze u lažnoj vezi. Teško je objasniti zašto je to tako, ali je pretpostavka da jednostavno odbijamo da otvorimo oči i vidimo stvari onakve kakve zaista jesu.

Vidjeti stvarnost može da bude poprilično bolno, posebno ako ste sebe cijelu darovali vašoj vezi. Ali zar ne mislite da zaslužujete bolje? Obratite pažnju na redove koji slijede, jer ako vaš voljeni radi ove stvari, vi se nalazite u lažnoj vezi:

ON NIKAD ZAPRAVO NE RAZGOVARA SA VAMA: Gde ne postoji prava komunikacija ne može da bude ni ljubavi, složićete se. Ako vaš partner nikad zapravo ne razgovara sa vama, ne dijeli sa vama svoja osjećanja i razmišljanja, ne možete očekivati da sa njim imate uspješnu vezu.

Vi njega kao osobu zapravo ni ne poznajete. Komunikacija nije zvanje i slanje sms 24/7, već podjela misli, strahova, čežnji, nada i planova. Komunikacija je ključ svakog odnosa.

KADA ODE OD VAS VI NE ZNATE GDJE JE OTIŠAO: Činjenica je da ne morate nužno znati svaki korak koji pravi vaša voljena osoba, ali ako je on poprilično tajnovit u pogledu toga gde ide kada ste rastanete ili gdje je bio pre nego što ste se našli, to je loš znak.

Čak i da imate apsolutno povjerenje u njega, nakon niza ovakvih oblika ponašanja počećete da sumnjate da ima nekog pored vas. A ako nekom sa kim ste u vezi ne možete da vjerujete, nema smisla ni ostati u takvoj vezi.

SVE ŠTO POSTOJI MEĐU VAMA JE DOBAR S*KS: Istina je da je seks važan za svaku vezu, ali ako je to sve što imate sa njim, imate veliki problem. Ako se sa njim slažete samo u krevetu, a na svim drugim poljima vodite oštre bitke ili je on apsolutno neizainteresovan za bilo kakav oblik rasprave sa vama, to je jasan znak da ste u lažnoj vezi iz koje morate otići što prije.

KADA STE U JAVNOSTI NE SKIDA RUKE SA VAS: Mogli biste pomislit da je ovakav oblik ponašanja zapravo dobra stvar, ali ne. Ako vas on isključivo u javnosti obasipa poljupcima i zagrljajima, vi svjesno učestvujete u njegovoj igri.

On vam na taj način ne iskazuje svoju ljubav već želi drugima da pokaže kako je u “sretnoj” vezi. S druge strane, kada dođete kući on se pretvara u santu leda i ne primjećuje vas.

NE PROVODITE KVALITETNO VRIJEME U DVOJE: Da li se osjećate kao da sjedite pored stranca kada ste kraj njega? Da li vam je u vezi sa njim poprilično dosadno? Ako ste zaglavili u kolotečini i proživljavate isti dan iznova i iznova, to ne samo da ne vodi ka sretnoj budućnosti već vas uništava u dubini duše. Ako sa njim u mislima ne možete da se sjetite ludih, romantičnih i zabavnih aktivnosti, vi ste itekako u lažnoj vezi.

Izvor: zenski magazin, prenosi prva.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.