Čudnovate moći MATIČNE MLEČI: Pomažu jačanju imuniteta, jetri, želucu i u PMS-u…

Matični mleč sadrži sve elemente potrebne za rast, razvoj i normalno funkcionisanje ljudskog organizma: gradivne (belančevine), energetske (masti i ugljeni hidrati) i neorganske (minerali) elemente i zaštitne supstance (vitamini).

Njega proizvode pčele radilice, a u mnogim krajevima sveta koristi se kao lek.

Naime, u Kini se ovaj proizvod veoma uspešno koristi u bolnicama – za lečenje hepatitisa, anemije, infekcija, ali i kao zaštita od štetnog zračenja.

Matični mleč je bogat vitaminima A, B, C, D, E, a posebno vitaminima B5 i B6. Takođe, sadrži minerale i enzime, kao i 18 vrsta aminokiselina, koje sprečavaju razvoj bakterija i virusa.

Ukoliko redovno upotrebljavate matični mleč, trajno možete smanjiti holesterol. Takođe, koristi se i za lečenje bolesti jetre, u PMS-u, kod lomova kostiju, kožnih bolesti…

Ono što će se damama najviše svideti je što možete da koristite kao tonik za suzbijanje simptoma starnja, ali i za jačanje imuniteta.

Lečenje matičnom mleči pokazalo je sjajne rezultate kod male dece koja imaju poremećaj u ishrani, a kao prirodni anabolik daje odlične rezultate kod ljudi koji osećaju slabost uzrokovanu starošću ili bolešću.

Tri meseca korišćenja matičnog mleča

U prvom mesecu korišćenja ovog proizvoda desiće se da ćete izbaciti toksine i štetne materije iz organizma. Osim što dolazi do jačanja nervnog sistema, čovek će osetiti mentalnu i fizičku snagu.

Nakon drugog meseca korišćenja matičnog mleča smanjuje se nivo hormona stresa, što dovodi do poboljšanja opšteg zdravstvenog stanja.

Na kraju trećeg meseca osetićete potpunu “transformaciju” organizma jer tada dolazi do regeneracije i podmlađivanja ćelija i tkiva, pa e na taj način usporava starenje organizma.

 

Izvor: Lepota i zdravlje

Ako već niste, lajkujte i pratite našu FB stranic